Onze boten 

Onze boten

Damtours heeft de leukste boten!

Voor een geheel verzorgde en goed geregelde rondvaart door de Amsterdamse grachten is Damtours het juiste bedrijf! Wij zorgen ervoor dat aan boord niets ontbreekt door middel van vakkundige bemanning die echte locals zijn. Onze zorgvuldig gerestaureerde elektrisch aangedreven reddingssloepen zijn voorzien van een wegneembare kap. Hierdoor is het in de zomer een open sloep, maar tijdens de koudere dagen hebben wij de kap erop en zijn de boten voorzien van kacheltjes en dekentjes om jullie lekker warm te houden.

Hugo – De unieke grachtenboot
Op onze ouderwetse reddingssloep de Hugo uit het jaar 1967 beleef je een heerlijke dag op het Amsterdamse water. De boot wordt elektrisch aangedreven en hierdoor is het mogelijk om geruisloos door de Amsterdamse grachten te varen. Deze sloep is geschikt voor een groep van maximaal 20 personen en kan natuurlijk in elk weer varen door de afneembare kap!
De Hugo heeft verder nog een uniek dingetje, namelijk een vaste BBQ aan boord. Hierdoor kunnen wij altijd de bekende BBQ rondvaart door Amsterdam aanbieden!

Roos – Ons vlaggenschip
Op de geheel gerenoveerde hardingssloep de Roos ervaar je een heerlijke dag op het Amsterdamse water. De boot is geheel geruisloos door de elektrische aandrijving en een echt vlaggenschip. De boot is geschikt voor een groep van maximaal 32 personen en kan natuurlijk in elk weer varen door de afneembare kap!

Dreamtime – De Pontonboot
Op de dreamtime ervaar je een heerlijke dag op het Amsterdamse water met een ruime boot! Deze moderne boot is elektrisch aangedreven en milieuvriendelijk voor de stad.

BEKIJK AL ONZE ACTIVITEITEN

We hebben BeerBike-arrangementen en tal van andere geweldige trips! Bekijk ze hier!

Contact us