Prosecco Boot

Bubbels boot tour

De Prosecco Boot staat garant voor een feest op het water. Jouw eigen privésloep met heerlijke koude Prosecco en een gastvrije schipper/gids. Dit wordt gegarandeerd een topdag! De Prosecco cruise is uitermate geschikt voor een dagje weg met vriendinnen en vrijgezellenfeest en tevens goed te combineren met andere activiteiten in Amsterdam.

€ 35, 00 per persoon

Beleef het ultieme feest op het water!

Kijk je ogen uit tijdens het varen langs al het moois wat Amsterdam te bieden heeft terwijl je geniet van een heerlijk glas Bubbles aan boord van jullie eigen privé boot.
Damcruise beschikt over luxe boten met unieke eigenschappen. Slecht weer? Geen probleem! De boot beschikt over een overkapping.

Wij bieden met onze boten verschillende arrangementen aan, zodat wij voor elke gelegenheid een vaartocht op maat hebben. Vrijgezellenfeest, familiedag of bedrijfsuitje, het maakt ons niet uit! De boten varen privé met jouw groep. Geniet, lach en bewonder!

De Prosecco Cruise is private voor 1,5 uur en inclusief een fles Prosecco (0,75L) per persoon, nootjes en lokale schipper/gids.

Opties:
- extra uur varen
- Stadswandeling of andere activiteiten om jouw dag compleet te maken

Informeer vrijblijvend naar bovenstaande opties

Min.aantal personen: 8 pers.
Max.aantal personen: 100 pers.
Of betaling voor minimaal 8 personen


Wij werken graag op maat, informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden


Inclusief:

Schipper/gids

Privé sloep

Nootjes

Fles Prosecco a 0,75L per persoon

Overdekt indien slecht weer