Prosecco Cruise + Prosecco groepfiets

Een ideale combinatie in hartje Amsterdam! Zie Amsterdam op twee bijzondere manieren per fiets en boot! Per fiets zie je de hotspots van het centrum en natuurlijk moet je de grachten van Amsterdam beleven. Dit alles doen jullie met een lekkere Prosecco in de hand. Jullie bepalen zelf de volgorde van de activiteiten en de aanvang.

€ 75, 00 per persoon

Varen en strippen

Prosecco Cruise
De Prosecco Cruise staat garant voor een feest op het water. Jouw eigen sloep met heerlijke koude Prosecco en een gastvrije schipper. Dit wordt gegarandeerd een topdag! De Prosecco cruise is uitermate geschikt voor een dagje weg met vriendinnen en vrijgezellenfeest. De Prosecco Cruise is private voor 1,5 uur en inclusief een fles Prosecco per person en local schipper/gids.

Prosecco Groepsfiets
Geen bierfiets maar een Prosecco fiets! Deze 1,5 uur durende private tour door het centrum van Amsterdam is voor een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje een ideale activiteit! Fiets langs de hotspots met een lekker drankje in de hand! De Prosecco Bike is inclusief een fles Prosecco per persoon en BOB.

Wij werken graag op maat, informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en beschikbaarheid.


Inclusief: