Bierboot + Bierfiets € 60,00 p.p.

Dit doe je niet elke dag! Laat deze kans niet schieten!

De bierfiets + bierboot voor slechts € 60,00 per persoon!

Een ideale deal om het centrum van Amsterdam te verkennen! Zie Amsterdam op twee bijzondere manieren per fiets en boot! Per fiets zie je de highlights van het centrum en natuurlijk moet je de grachten van Amsterdam beleven. Dit alles doen jullie fietsend met een lekker biertje in de hand. Jullie bepalen zelf de volgorde van de activiteiten en de aanvang.

Beleef deze experience

Bierboot
De ouderwetse stoere reddingssloep vaart door de grachten van Amsterdam.

Voor een feest op het water bent u bij de bierboot op de juiste plek. Jouw eigen privésloep met koud bier en een gastvrije schipper. Dit wordt gegarandeerd een topdag! De bierboot is uitermate geschikt voor een vrijgezellenfeest. Startlocatie is in het hart van het centrum (Herengracht 130.

De bierboot is privé voor 1,5 uur en inclusief 4 blikjes bier per persoon en schipper/gids.

Bierfiets
De bierfiets, een ideale activiteit voor een feestje. Wij doen dit al vanaf 2007 in het hart van Amsterdam. De bierfiets is geschikt voor minimaal 5 personen en maximaal 16 personen. Wij hebben meerdere bierfietsen dus grotere groepen zijn geen enkel probleem. Een BOB zal jullie veilig door Amsterdam rijden, dus, ook niet onbelangrijk, de hele groep kan lekker een zelf getapt biertje drinken. De bierfiets is inclusief 20 liter KOUD bier die je zelf kunt tappen. Doordat de fietsen zijn voorzien van elektrische trapondersteuning hebben wij de lichtst trappende fietsen van Nederland!

Wij werken graag op maat, informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en beschikbaarheid.


Kies een datum

June 2019
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Door gebruik te maken van onze reserveringspagina, gaat u akkoord met de voorwaarden van de privacyverklaring en stemt u in om onze e-mails te ontvangen met informatie over onze activiteiten en routes. Ook ontvangt u op uw opgegeven e-mailadres de bevestiging van uw reservering en (deel)betaling.

Voor de snelle en veilige afhandeling van uw boeking rekenen wij € 7,50 administratiekosten.

Heeft u vragen, stuur ons dan een mail naar sales@damtours.nl.


Om je voucher te ontvangen voor deze activiteit, druk je op de afrekenen knop.

Hierna kom je in een betaalomgeving om af te rekenen. Sluit dit scherm niet af, doorloop de stappen, en na een succesvolle betaling kom je terug op een bedanktpagina van deze website en ontvang je je voucher.