Privé Bierboot en Hamburger vaart

Bier & Burgers voor jouw vrijgezellenfeest!

Al onze boten zijn luxe en uitgerust met lekkere zitkussens. Onze cabrio boot is met elk weertype inzetbaar. De boten kunnen geheel open, gedeeltelijk gesloten geheel gesloten varen. Jouw uitje kan dus altijd doorgaan!

In anderhalf uur vaar je onder het genot van een koud biertje en een overheerlijke huisgemaakte burger door de mooie grachten van Amsterdam. Onze gastvrije schipper/gids zorgt ervoor dat je van alle gemakken voorzien bent en neemt je mee langs al het mooie dat Amsterdam te bieden heeft.

Wij bieden met onze boten verschillende arrangementen aan, zodat wij voor elke gelegenheid een vaartocht op maat hebben. Vrijgezellenfeest, familiedag of bedrijfsuitje, het maakt ons niet uit! De boten varen privé met jouw groep. Geniet, lach en bewonder!


Kies een datum

June 2019
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Door gebruik te maken van onze reserveringspagina, gaat u akkoord met de voorwaarden van de privacyverklaring en stemt u in om onze e-mails te ontvangen met informatie over onze activiteiten en routes. Ook ontvangt u op uw opgegeven e-mailadres de bevestiging van uw reservering en (deel)betaling.

Voor de snelle en veilige afhandeling van uw boeking rekenen wij € 7,50 administratiekosten.

Heeft u vragen, stuur ons dan een mail naar sales@damtours.nl.


Om je voucher te ontvangen voor deze activiteit, druk je op de afrekenen knop.

Hierna kom je in een betaalomgeving om af te rekenen. Sluit dit scherm niet af, doorloop de stappen, en na een succesvolle betaling kom je terug op een bedanktpagina van deze website en ontvang je je voucher.